g i

Werkplaats

werkplaats

In onze ruime werkplaats worden personen- en bedrijfswagens gerepareerd van alle merken. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of moet de versnellingsbak gereviseerd worden, onze monteurs zullen met hun vakkennis voor u klaar staan. Voor de gebruikte onderdelen heeft u zelf de keuze in originele of universele onderdelen.

Autobedrijf Holtkuile beschikt over diagnose apparatuur die toepasbaar is op vrijwel ieder merk en type auto. Hierdoor is het voor ons mogelijk om nagenoeg iedere storing op te lossen. Wij beschikken over enkele leenauto’s waarvan alleen de verreden brandstof in rekening zal worden gebracht. APK-keuringen verzorgen wij voor personen- en bedrijfsauto’s tot 3500 kg.

Hebt u glasschade? In de meeste gevallen kunnen wij dit voor uw verzekering gewoon repareren. Hebt u een sterretje in uw ruit of moet de gehele ruit vervangen worden, wij zullen dit op vakkundige wijze repareren. Wij verzorgen de administratieve en financiële afhandeling met uw verzekeraar, wij zijn hiervoor alleen de groene kaart nodig.

Voor auto’s met een airco-installatie bent u ook bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om onderhoud of reparatie wij zullen dit op een milieuvriendelijke wijze voor u verzorgen.

Door onze liefde voor oude auto’s kunt u ook met uw klassieker of oldtimer bij ons terecht.

De openingstijden van de werkplaats zijn van maandag tot/met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag bent u altijd welkom voor een kleine reparatie van b.v. een defecte lamp.